Κυριακή 18 Απριλίου 2010

θεατρική παράσταση - Κωμωδία «Το Δώρο» των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου.


Η επιτυχημένη κωμωδία των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Το Δώρο», ξεκινάει την Τρίτη 20 Απριλίου από τα Τρίκαλα την Πανθεσσαλική του περιοδεία στις 9.30 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων με γενική είσοδος 15 ευρώ και φοιτητικό 13 ευρώ.



Πρόκειται για μια νεορεαλιστική σκληρή κωμωδία ηθών που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους εκατοντάδες θεατών που τη παρακολούθησαν μέχρι τώρα.
Οι καταστάσεις και οι απίστευτες ατάκες βγάζουν αβίαστα το γέλιο και οι ηθοποιοί δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή. Οι σχέσεις των ζευγαριών των σύγχρονων νεοελλήνων που έμαθαν να ζουν μέσα στην υποκρισία και το ψέμα αποκαλύπτονται στον θεατή, την ώρα της σύγκρουσης με την αλήθεια. Ακόμα και οι ψεύτικες σχέσεις που έχουν δημιουργήσει με τους εαυτούς τους παρουσιάζονται με έναν ευφυή τρόπο από τους συγγραφείς και η σπαρταριστή αυτή κωμωδία προβληματίζει και στέλνει μηνύματα σε όλους μας.
Η Μάρθα, ο Γιώργος, ο Νίκος και η Άννι ενώ ετοιμάζονται να φορέσουν τα καλά τους και να επιλέξουν «Το Δώρο» για το γάμο του φίλου τους, «απογυμνώνονται» επί σκηνής και οι απρόσμενες εκπλήξεις που τους περιμένουν είναι ένα «Δώρο» για τους θεατές...
Η παραγωγή είναι του Μικρού Θεάτρου Λάρισας και η καλλιτεχνική επιμέλεια του Αλέξανδρου Ρήγα. Η σκηνοθεσία της Φαίης Τζανετοπούλου και τα σκηνικά της Λίας Ασβεστά. Παίζουν οι Θεσσαλοί ηθοποιοί: Θανάσης Ζέρβας, Αλίκη Τσάκου, Δήμητρα Μπαράτση , και ο Χρήστος Χαλβατζάρας.
Για τηλέφωνα επικοινωνίας των ενδιαφερομένων, Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων 24310 76619- 76613 και Μικρό Θέατρο Λάρισας 2410 549777.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου